Ruoka

Juhlat

 

Juhlien järjestäminen on usein jännittävää, mutta ei niistä kannata turhaan stressata. Ota tarjoilut juhlapäivänä varman päälle ja tilaa ruuat PitoPastantilta, jolloin säästyt itse järjestämisen vaivalta. Järjestät sitten pieniä tai suuria juhlia, kotonasi tai suuressa juhlapaikassa, meiltä saat ruuat tilaisuuteesi.

Yksilöllinen palvelu on tärkeää koska ihmiset ja juhlat eivät koskaan ole samanlaisia. Palveluumme kuuluu suunnittelupalaveri isompiin tapahtumiin liittyen sekä tietysti matkat, astiat, tarjoiluastiat, tarjoilijat ja herkullinen, juuri toiveidesi mukaan räätälöity ruoka. Teemme kokonaisuuksia laidasta laitaan aina perinteisestä pitopöydästä eksoottisempaan juhlamenuun kuten esimerkiksi thai- tai Afrikka- teemalla. Meillä PitoPastantissa myös maukas ja raikas kasvisruoka on erityisen lähellä sydäntämme.

Me voimme auttaa sinua monissa juhlien tarjoiluun ja aikatauluun liityvissä kysymyksissä. Ota tietomme käyttöösi - me autamme mielellämme!

Tarvittaessa saat myös juhlabaariin henkilökuntaa. Voimme hoitaa vaikka koko juhlien juomatarjoilut. Kysy meiltä lisää ja kerro tarpeesi. Suunnitellaan yhdessä herkulliset tarjoilut juhliisi!

 

Referenssejämme juhlista

testi

Buffet illallinen Helsingin Kaapelitehtaalla

 

"PitoPastantti suunnitteli ja toteutti keväällä 2016 järjestämäämme yritystilaisuuteen upean buffet-illallisen 300 juhlavieraalle. Saimme cateringista poikkeuksellisen paljon kiitosta ja viimeistään Elinan knäkit -leipä varmisti sen, että aion henkilökohtaisesti suositella PitoPastanttia jatkossa kaikille asiakkaillemme!"

-Ilkka Ihamäki, Lataamo Group Oy