Juhlat

testi

Buffet illallinen Helsingin Kaapelitehtaalla

 

"PitoPastantti suunnitteli ja toteutti keväällä 2016 järjestämäämme yritystilaisuuteen upean buffet-illallisen 300 juhlavieraalle. Saimme cateringista poikkeuksellisen paljon kiitosta ja viimeistään Elinan knäkit -leipä varmisti sen, että aion henkilökohtaisesti suositella PitoPastanttia jatkossa kaikille asiakkaillemme!"

-Ilkka Ihamäki, Lataamo Group Oy

Häät

PitoPastantti catering Vanhalinnassa

Kesäisen raikas aasialainen häämenu

 

Carolinen ja Tuomaksen häät vietettiin kesällä 2016 Vanhalinnan viressä sijaitsevassa vanhassa ladossa. Vieraita mukana oli 120. Ladossa keittiö ja tilat eivät tietenkään ole koskaan kovin modernit, mutta kuumana kesäpäivänä tärkein asia oli että kylmätilaa löytyi tarpeeksi. Jos juhlatilassa ei ole ruuanlaitto mahdollisuuksia, voidaan lämminruoka tuoda valmiina ja lämpimänä paikalle. Carolinen ja Tuomaksen häissä oli lämmin ja iloinen tunnelma. Raikas ja kevyt menu toikin siihen hyvää vastapainoa.

 

"Hyvä fiilis alkoi jo rennossa ensitapaamisessa, jossa suunnittelimme alustavan menun ja käytännön järjestelyjä. Halusimme vieraillemme perinteisestä häämenusta poikkeavan ja raikkaan kesäisen Aasiaan päin suuntaavan ruokailukokemuksen ja siinä Elina ja PitoPastantti todellakin onnistui. Menu muokkautui vielä matkan varrella entistä paremmaksi Elinan tuotua uusia freesejä ideoita käyttäen kauden raaka-aineita. Ruoka oli kaikinpuolin todella raikasta, tuoretta ja maukasta. Valehtelematta jokaisen häävieraan kanssa kun olemme puhuneet jälkeenpäin hääruuasta niin kaikki ovat kehuneet maasta taivaaseen. Yksi lämmin ruokavaihtoehto ja paljon erilaisia salaatteja ja kaloja oli täydellinen yhdistelmä lämpimään kesäpäivään! Henkilökunta oli todella ammattitaitoista ja kaikki järjestelyt sujuivat moitteettomasti ja aikataulussa.

Suosittelemme varauksetta PitoPastanttia!"

 

-Tuomas & Caroline-

 

PitoPastantti hääreferenssi Mathidedal

Mathildedalissa juhlittiin lämminhenkisiä häitä, joissa häämenu nautittiin pöytiin tarjoiltuna:

 

"Pitopastantti vastasi 2.7.2016 juhlittujen häidemme tarjoiluista. Emme voisi olla tyytyväisempiä saamaamme palveluun! Saimme Pitopastantilta arvokkaita vinkkejä ruokalistaa suunniteltaessa, ja lisäksi heidän kokemuksensa juhlapaikalta auttoi meitä järjestelemään tilan mahdollisimman toimivaksi. 

Alkuruokana tarjoiltu lohi-katkarapumousse saaristolaisleivällä oli suussa sulava! Ihana hääkakku loihdittiin toiveidemme mukaisesti häiden musta-valkoteemaan sopivaksi. Tarjoilu sujui nopeasti ja ongelmitta itse juhlapäivänä ja pitopalvelulta vuokratut pöytäliinat ja muut tarvikkeet saatiin paikalle jo kahta päivää ennen häitä."

 

-Heli 

Annin ja Valtterin häät Karunan Kalliorannassa

Hääcatering Sauvossa Karunan Kalliorannassa

 

Annin ja Valtterin häät järjestettiin tunnelmallisessa Karunan Kalliorannassa! Tämä mahtava hääpari halusi häissään tarjottavan kasvis-ja kalaruokaa Pohjois-Afrikkalaisilla mauilla. Pöydästä löytyi muun muassa speltistä tehty tabbouleh, kanelilla maustettua kvinoasalaattia paahdetuilla kasviksilla ja punajuurifalafeleja.

Haaste vastaanotettiin ja jäi meidän mieleemme äärimmäisen kivana keikkana! Häiden jälkeen oli mahtavaa saada seuraava palaute hääparilta:

 

"PitoPastantti toteutti häidemme kasvisruokapainotteiset tarjoilut moitteettomasti ja ihailtavalla luovuudella, kaikki toiveemme toteuttaen - ja ylittäen!"